Pimp My Profile

Saturday, April 23, 2011

JGN MUNTAH lps BACA!!!!

post by::: ♥ºmY­­­¯hEaRt^miNd-sOuLº♥

_assalamualaikum_

Jam ku menunjukkan pukul 12.45pm..

Tiba - tiba...

"..i want to spend my time loving you, if that is all in life i ever do....."
Dan seiring dgn itu di screen telefon ku tertera 'Daddy Loves Mommy is calling....' Jemari runcingku laju meng'slide' kan punat 'ANSWER'......

"Hello, Dy......"
"Maa.. mane nih? Cpt la siap... Org dh ramai la... Lg 15minit nk kuar.. Hish maa nih.. Dy pulas tinga nak??"
"Jap jap.. Maa lam toilet nih.. sakit perut..."
"Adoi maa nih.. Ok dady tggu k? Luvya.. Muuahh..."
....

"alamak!! Lg 15minit!!! Arghhhh....." aku berckp seorang diri.. serentak dgn itu, langkah ku semakin laju menghampiri bilik di hujung dewan.....

lalalalalaa

korang hengat aku nk wat novel ke hapa? kakakaka.. itu MUKADIMAH je.. pjg x? kakaka.... Ok.. Jom masuk citer yg nk dipostkan! lalala.. Tp aku warning awal2.. jgn muntah HIJAU yerrrr lps baca!!!

Sambung balik..

Aku berdiri di depan cermin.... Baju pengantin lace berwarna putih dan berbunga maroon sgt terserlah di badan ku.... Mak andam bertungkus lumus touch up aku..... Hati ku berdebar-debar... Tiba2 daddy stg dan memegang tgnku.. Ajak aku keluar bilik...

"Ish maa. knp sejuk nih? Ala.. bersanding je la maa.. Kenapa nervous sgt nih.. Meh sini meh... Luvya..." seiring dgn itu, beliau mengucup dahiku...

Eh Eh eh... CUKUP!!!!

hehehe.. sebenarnya aku nk bukak topik kawen.. kakakaka...... Setiap ppuan kan slalu berangan utk wedding mereka.. same goes to me lol.... hahaha..

apa aku impikan utk wedding aku?? Owh... Caya x aku dh usha price sewa dewan kat DEWAN KOMUNITI TTDI.. dkt sket ngn umah mak.. hihihi.... Theme colour aku haruslah fav kaler aku! Maroon!! & putih.... N caya x aku ader berangan bnda2 nih ngn apis.. kakakka.. Mggu lps... Bertengkar gak la masing2 berebut nak maroon psl tuh our fav colour... Then aku ckp kat apis "eh daddy.. pe kata u amik Maroon + gold/ brown.. Cantek ape!!" dia pon.. "A'ah kan... pndai pandai.."

Lega aku......

Then pelamin xyah pening dah.. Sah2 bapak aku ader! Ape guna dia ader bisnes tuh kalu x di'apply' kat anak dia nih.. Abah selama nih main dgn 'fresh flower' je.. Sesuai sgt la ngn apa aku berangan!! Aku nak bunge putih smbil diselit warna merah.. N pelamin aku nk warna merah.. Baju aku warna putih bunga merah.. Sgt menyerlah la kan? hahhahhaha

Then katering.. x payah pk dah.... Tunang adek aku arituh cm best je.. coz byr 3/4 dr harga asal je.. haaaa..!! best kan? So dah save byk! Hahahaha..... Then aku pk utk baju je la kan..? Bunga telur x yah pk coz sepupu aku wat bisnes tuh.. wahhhhhhhhhhh.. Byk nye save!!!

Tapi yg pasti aku akan wt giler sket.. Aku suh adik aku bwk gitar coz aku nk nynyi waktu wedding aku. aku nk main gitar smbil nyanyi utk future husband.. hihihih.... N salah 1 hantaran akan ader CD2 yg aku rekod suara aku selama nih... Whoaaaaa.... KEK? Owh xyah pk!! Adik angkat aku reti wat! Dia pon keje hotel. Takat wat kek nih.. pejam mata je!! Wahhhhh.. Byk nye saveeeeee................

Eh dah dah.. Sok2 smbung lak.. bak g keje! lalallala...

Korang jgn gelak kat aku. Aku tgh feeling2 jiwang nih! hahahhaha


2 comments:

♥ cik bie ♥ said...

plzz la derrrr..nk termuntah ijau + biru.....hahaha

♥ Siti Norhumairah ♥ said...

kejam kejam~! wakakakakaa

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget