Pimp My Profile

Saturday, February 21, 2009

r-i-n-d-u sama mr. 'A'!!!

post by::: ♥ºmY­­­¯hEaRt^miNd-sOuLº♥

_assalamualaikum_

Hollaaaaa!!!
Hahahaha.....

Umai tengah dgr lagu 'SUARA KEKASIH' - tribute Saleem, Ezad, Zamani, n David Arumugam.....
Suka siak aku lagu nie... Teringat seseorang yang slalu nyanyi lagu nih.... Mr.'A'...

Tetiba macam rindu sangat kat dia...Dia asyik busy... Kalu dulu almost everynight call umai...3 4 jam lak tuh... Gayut... Dia citer psl ape dia wat ari tu.. Citer kelakar psl kawan2 dia... Pastu dia akan nyanyi... FUH!!!! Suara dia memang terbaik wa cakap lu... Terbaik dr Malaysia la.... Hahahaha.... Pastu kan umai selalu suh dia nyanyi lagu 'Cinta 3 Segi' n 'Duka Dalam Rindu'... Dia lately nih suka nyanyikan umai lagu 'Memori Bahagia' (Sahri)...

Mr. 'A'....
Nih wishlist umai untuk 'A' nyanyi biler birthday umai tau.... Nanti naik KL kan on my birthday...?
:::My Wishlist:::

* Tercipta untukmu
* Bila rindu
* Memori Bahagia
* Cinta Dalam Hati
* ...x decide lagi...

Hahahahaha.... Bukan umai yg gedik2 demand hek?!!! Dia yg suh pilih 5 lagu untuk dia nyanyi depan umai... Dia ader janji nk nyanyi 1 lagu nih sambil main gitar.. Alahai 'A'.... Rindu siak... Kakakaka....

Dia banyak sgt bg umai happy... huhuhu.. Lama kan umai x citer psl 'A'? Kalu blog dulu umai byk citer psl dia... Pastu kalu dia baca, mlm tuh kalu dia call konpem umai kene bahan ngn dia.. Tersipu2 malu aku... Hahaha.... Umai x byk post psl dia psl ader bdk yg kata mcm umai suka dia.. Tu yg kurangkan post psl dia.. Kalu x, penuh ngn post dia je.. Hahaha.... To be frank, memang umai suka sembang ngn dia.. Rasa rapat sgt.. Psl dia mmg pandai amik ati...

Tapi lately nih dia asik sibuk.. Umai call x angkat... Malam2 baru msg umai "sorry hek 'A' x dpt agkat ccall la apa la... sume psl dia bz... Xper la...

Ok la.. Hahahaha.... Pepun wa mmg rindu 'A'... Lama dia xnyanyi utk umai... Rindu mcm dulu....

__out__

No comments:

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget