Pimp My Profile

Tuesday, October 13, 2009

serabut with 3 handsome guys.. #-o

post by::: ♥ºmY­­­¯hEaRt^miNd-sOuLº♥

_assalamualaikum_

mood: a bit serabut

holla guys!
hurm........ pg td masuk room utk release tension.... sekali dtg masalah 1 lagi....

aku g cite kat abg aku::: miji.. psl aku suka sorg laki nim.... hurm...... suke je.. xlebey dr tu.. xder la nk syg2 ke... cinta2 jauh skali.. just suka sahaja!!!~

ingt abeh kat situ....

abg miji p cita kat dak laki tuh lak.. adesh.. :(( yg beh tu kalu laki tu ok xpe.. nih laki tuh ckp dia xnak ader apa2 hubungan wat masa skrg.. dia nk solo... alah.. umai x kisah pon... lantak la.. bukan umai menaruh hati sgt kat dia.. just suka dgn perwatakan dia... dak tu pm umai... tny.. so umai ngnku la.. mmg suka.. mmg sayang.. mustahil ngko suka tp x syg kan? but its jus syg mcm tu je.. mgkin syg tuh special n lebey dr seorg kwn.. tapi.... syg tuh x der r smpai nk buat jd bf...

esok tuh umai msuk room lagi... wat bodo je... dah timbul 1 bnda yg wat sy naik angin.....
dlm hidup nim pantang umai kalu org dok kecoh2 bnda psl umai.. x kisah la apa benda....
slagi umai x kaco idup org, jgn la kaco idup umai.. bdk yg umai suka tuh ley g citer sume kat skoil.. skoil nim member baik umai.. wlaupon member baik pon... umai jenis x suka cite hal kat org... kalu umai byk prob pon, serabut pon umai akan citer kat dak yg x kenal.. so org yg umai buruukkan pon xkan malu.. air muka org kene jga.. lagipon umai x suka hal2 umai yg org dok g cite kat org yg xder kaitan ngn hal2 tu...

korg as my frens.... kene tahu... hormat org.. hormat air muka org.. buat ape nk g jaja yg umai suka dak tuh kat org len even org tuh kwn baik umai pon... i dunt trust anyone... ckup la ae yg umai kene awal thn arituh.. puluh ribu umai rugi psl caya kwn yg umai kenal dr kecik.... org kita cuma ley tahu peranagi bukan hati.. so watch out dgn apa yg anda wat.. jgn smpai terjerat.. kalu prob yg anda wat tuh dtg mslah kat anda je xpe... tp kalu dtg mslah kat org lain jugak tuh yg parah tuh...

maaf la org yg umai suka tuh psl umai mrh kat awak pg td..... psl umai dh tegur sebelum nim....
tp awak buat jugak.. tuh yg umai mrh sgt... lps nih apa2 bnda kalu korg tau psl umai x yah la p cite kat org len... psl sapa anda utk jaja citer umai... itu cite umai.. papehal biar umai yg cite... mmg umai x suka perangai mcm tuh.. maaf syg :*

utk skoil, dak tuh dh caya kat awak utk simpan citer tuh.,.. make sure anda simpan baik2.. kalu org len tahu.,.. hahaha~ anda dan dak tuh aku bambu cukup2 :|

utk abg miji.. len kali dop pyh r kabo ke org.. umai tau niat abg baik.. tp dop pyh sibuk k?
tau la adeq nk urus idup adeq.. ok?

pape pon, umai syg korg sume :* :* :*
maaf psl umai mrh korg.... lain kali promise jgn wat lagi yer? :( umai x suka mrh2 org..
tambah2 mrh org yg umai syg... umai syg korg.. amo wat lagi tau? maaf sume.....

No comments:

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget