Pimp My Profile

Wednesday, January 14, 2009

adakah salah aku 100%??????

post by::: ♥ºmY­­­¯hEaRt^miNd-sOuLº♥

_assalamualaikum_
hurm... lama x post sumtin.. hihihi.. busy la....
hurm.... seperti biasa ape guna ader blog kalu xleh nk lepas sume nyer kat sini:(
ok......
IMBAS KEMBALI:::
Umai ader sorg kwn bdk ppuan nih.. Biar la umai kenalkan dia sebagai 'A'... Umai rasa bez sgt dpt kwn ngn dia walaupon mulut dia agak 'laser' sket.. But, umai tak kisah... psl dh kawan kan... terima je la seadanya.........
Nak jd kan citer, a few month dulu dia g genting ngn 'I' dan 'S'... N masa 'A' jumpa umai kat seremban pon, umai asik tgk 'I' rajin contact dia... So from dat umai wat kesimpulan dat 'A' dan 'I' ader sumtin.... Tapi tu r.....
Beberapa hari lepas tu umai 'pm' ngn 'O'... saja sembang2.. N umai gosip2 la.. Yg umai rasa 'A' ngn 'I' ader sumtin... Pastu terbukak citer pic dorg yg 'agak mesra' kat GL.. 'O' pon mintak la nk tgk pic tu.. Umai pon bg...
Nak jd kan citer, tetiba umai tgk 'A' mengamuk kat room. Psl ader org bg pic dorg kat 'O'..umai dh pelik... Rupa-rupanya 'O' ngn 'A' kapel... huhuhu.. Punyala terkejut... Terus umai pm 'O'..mintak maaf.. n umai ckp umai akan ngaku sume tu punca dr umai..
Tapi 'O' kata tak pyh gtau.. Dgn alasan xnak 'A' lagi tertekan. So, ok la...Psl sebab tu umai biarkan reda... N tggu 'O' bg green light utk umai citer sumenya.....
Alih2 baru2 nih umai dpt tau 'A' n 'O' tunang. ALHAMDULLILLAH!!!.. Umai sbg kwn sntiasa doa korg bahagia....
TAPIIIIIIII...
yang aku hangin nih.... 'O' dh citer sume kat 'A'.. n 'A' shoot umai kaw2 punya kat room.... Sampai ader beberapa bdk yg 'fuck' umai kat room... Asal umai masuk je, kene shoot....
N da bez part, 'A' langsung x dgr penjelasan umai.. Kalau umai tau bnda nih jadi, umai kan terusterang awal2... N now, sume dh anggap umai kawan mkn kawan.. n tikam kawan dr belakang.
padahal xpenah terlintas tu sume.. n umai xpenah wat sume tu kat sesapa sebelum nih...
sedih jugak psl org senang2 judge umai mcm tuh je. tnpa dgr penjelasan umai.
N tak tahu la salah siapa... samaada 'O' salah bg penjelasan smpai buatkan 'A' pk yg bukan2.. atau 'A' salah faham....
Tapi apa2 pon, umai tetap maafkan 'A'.. Cuma yg tak berkaitan tuh umai susah sket nk maafkan.. Coz korang pakai sedap mulut judge aku.... Pdhal nih prob antara aku ngn 'A'...
What should i do ea? utk 'A' maafkan umai?
N adakah dlm nih umai salah?
YES!!!! N I ADMIT IT!!!!!!!
tapi bukan salah umai 100%...

:::UMAI NK MINTAK MAAF KEPADA "A" KERANA DAH SAKITKAN ATI "A"..UMAI TAK BERMAKSUD NAK BUAT MCM TU..... UMAI TAK SENGAJA.. KALU UMAI TAHU KORG KAPEL, SUMPAH! UMAI TAKKAN WAT.. UMAI MINTAK MAAF...:::

No comments:

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget