Pimp My Profile

Sunday, July 31, 2011

Khas untuk cik A.R (FB) atau C.C.B.B ( kat buzz )


post by::: ♥º cik umai º♥

_assalamualaikum_

haaa.. kali nih post aku lebey terjeremus kepada nak 'CURSING' orang nih! hahaha.. sesuai la ngn betina nih!

Awal bulan 4, aku promote psl perfume yg aku jual. nk dijadikan cerita, betina nih pon mengorder ka perfume DOLCE & GABBANA for him kat aku~ Aku pon order r kat kwn aku sorg ni.... Betina nih ckp nk bg kat adik lelaki dia sebagai hadiah birthday. Dia bg timeframe. birthday adik dia 22hb. So dia nk sebelum tuh. Yang aku nih tungkuslumus la ckp kat kwn aku tuh suh cepat...

Tup tup... !7hb kwn aku dtg jumpa aku ckp dh ada perfume tuh. Aku pon call betina nih ckp "Weyh, perfume dh ader..." Dia ckp "Owh ok ok.. Aku tgh keje nih. Ko simpan dulu. Mggu dpn aku amik..." Aku ckp "Guna wet aku dulu la heh?" Dia kata .. "yup.. Nanti aku amik aku byr...." Nak jdkan citer, aku pon guna la wet aku dulu.. Bayar....

Msuk mggu depan aku msg dia.. dia kata tggu dpt duet KPI ujung bulan. Ujung bulan aku msg, dia kata tggu gaji.. Bulan May nye gaji aku cri dia.. Dia kata duet byk nk guna. Untuk byr umah ape ntah.. Plus kawan dia x byr lagi duet dia.. So aku pon, kata ok xpa la.. Mmg ngamuk la kan.... Tp kwn nye psl. Aku sabar....

Dtgbulan June, aku biar la nak tgk dia nk byr ke tak. Tp haram nk msg aku.. Bila aku msg dia 18hb, dia kata mggu dpn amik. Psl bz org sakit msuk spital ape jadah bagai.. Dia kata x da masa nk dtg jumpa aku. Tp bila aku offer nk jumpa dia, dia kata xyah..... Ok aku tggu minggu dpn tuh, dia kata tggu gaji. Byk nk guna duit. Aku pon kata ok..

Mai bulan JUly, aku msg dia betol2 pada 15hb. Hari dia dpt gaji.. Dia kata nnti... Lps tuh aku msg dia, dia kata minggu dpn. Aku tggu minggu dpn tuh, aku msg kat hp, failed. Aku call, xdpt. Aku msg kat fb, x berbalas. Dtg geram aku dh! aku ngamuk kat FB tnpa mention nama betina nih. Then a few days lps tuh dia msg fb aku kata hp ilang skali dgn purse...

Alasan je tuh.... PSl aku tgk dia on9 kat fb guna hp. Byk lak duet ko beli SMARTPHONE dlm keadaan terdesak nk lak ko utang ngn aku! x mcm haram lak kan....?? Lepas tuh mrh aku psl maki hamun dia.. Katanya "awak maki sy mcm brg tuh ader dekat sy..." haaaaa. meh sini aku nk bukak mata sikit......

MEMANG BARANG TUH ADA KAT AKU. KO HENGAT SENANG NAK CRI BUYER UTK PERFUME KO PILIH NIH?? KO TUH.. DAH TAU NK ORDER BARANG, MAKESURE DUIT ADA.. JGN MAIN TARAH IKUT SEDAP TEKAK KO JE NK ORDER!! LEY JE KO BYR AKU SEBULAN MYR50. TP XDER LAK INSIATIF NAK MEMBAYAR KAN.. DAH TUH KALU KO X MAMPU PON NAK BYR, CRI R BUYER LAIN.. BUKAN MAIN LEPAS TGN. DAH TAU DIRI TUH X BERDUIT, JGN NAK GATAL ORDER BRG MAHAL2. PKAI JE MURAH2 HABIS CITER. SUDAHNYA AKU YG SUSAH... PUKIMAK....!!!

Mmg mcm nih heh perangai ko?? Sedey idup ko.. Agak2 ko kalu aku canang nama ko 1 MC ley x? Biar org tau perangai taik ko nih... Dah tau x mampu nk byr, cri r buyer lain. Ki**k la ko nih.. Xpe.. Aku tggu gaji 15hb Ogos nih. Xdtg jugak, aku cri ko kat MC....

BTW, betina nih siap remove aku dr FB dia.. hahahahaha

Kalu korg, korg wat apa??

Refer attachment msg aku ngn dia.. :


No comments:

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget