Pimp My Profile

Wednesday, March 9, 2011

18 soalan tentang aku yang mungkin 'korang' taktau

post by::: ♥ºmY­­­¯hEaRt^miNd-sOuLº♥

_assalamualaikum_

lets get it started!!


1. Apa benda paling penting dalam hidup saya?
~ for sure my hp & baby ; patty!!


2. Benda terakhir yang korang beli guna duit saya?
~ perfume DKNY Be Delicious : Limited Edition ( kopak gaji aku!!! )

3. Dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
~ erk..... erm.. let me think first!! for sure baju pengantin kene warna merah + putih @ marooN!! !hey.. fucking adore marron + red ok!!! kat mana?? 4 sure bukan kat umah!

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
~ erkk... soalan cepumas lg skali!!! erm.... yesss...... with.. erm.. Mr.KoreanLook! I love him since a few months ago. cuma x realize je!! tp dia tahu ke yg sy nih cinta dia ketat2???

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
~ infinity& eternity!!!! Tiada kesudahan, tiada maksima dan tiasa penghujungnya!! How is it?? Hebat?? hahhahahaha~!!

6. Di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
~ Saya ader kekasih ke??? next qs!!!!


7. Novel / buku / majalah terakhir dibeli?
~ motor trader.. weeeeeeeeee.....

8. Apakah nama penuh korang?
~ Siti Norhumairah binti Ku Mohd Nor.. My family called me ayong.. My fren call me umai. My late moyang call me 'merah'.. my ex bf called me mira.. erm.. sum of my fren ader yg pggil aku siti.. yakkkksssss..... mcm baik je bunyi nye!

9. Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
~ my mom!!! Muuahhhhh!!!! ♥♥♥

10. Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
~ my blood, my love, my smile, my laugh, my heart, my breath, my mind, my life, MYSELF (mksudnya aku ley jd diri aku bila dgn dia.....!!!).. and i wish 'he' is Mr KoreanLook

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
~ Oh tidak!! Washing Machine yg basuhkan


12. Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
~ di HATI dia......... eeyuuuuuuuuwwwww.. Jiwang? ngeeee...... Ok la.... MMg betol nk sgt g kat HATI dia n duduk situ smpai la dia xder kat dunia nih... huhuhu...... dramatic!


13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
~ HUG!!!!! Hug is d best medicine!!!

14. 5 benda yang disayangi dalam hidup korang?
~ benda? My pattyyyy!!
~ my hp
~ my chicken soup series book!!!!!
~ my perfume collection
~ my recipe book!

15. Lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
~ David gates song!! FIND ME & LOVE IS ALWAYS SEVENTEEN. Also SEPENUH HATI - SPOON!!

16. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
~ 1st Oct 2011; kat umah mak! Boringgggg.. T__T isk isk isk!

17. Hobi korang
~ Travelling!!! Driving!!! Games!! Baked a cake/ cookies & Singing :)

18. 5 benda yg nak sgt korang miliki.
~ Hati dia
~ Subaru Impreza
~ Samsung Galaxy Tab
~ Hp Butterfly... weeeeeeeee....
~ boley x sy nk idup sy yg 7thn lps? so that i can correcting all my mistake :) huhuhuhu

nota kaki kanan

Dear Mr KoreanLook,
Without you my days are endless,
Days seem like weeks,
Weeks like months,
Months like years,
Years like centuries,
Centuries like....
U get the idea.



No comments:

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget