Pimp My Profile

Saturday, September 4, 2010

my late syg!

post by::: ♥ºmY­­­¯hEaRt^miNd-sOuLº♥

_assalamualaikum_

http://www.youtube.com/user/bangkai150888#p/u/4/0-6ENsh-qMo


video apa itu?? huhuhu.. video lagu fav sy yg ex bf sy nyanyi.. En Norman.. Sgt sedap!! huhuhuhu.... sapa nk add dia kat utube ley r klik kat sini http://www.youtube.com/user/bangkai150888

tp tetiba sy teringat arwah.... umai rindu arwah.... masih teringat waktu berchenta chintun ngn arwah...... sgt bahagia....


korg x penah tahu kan kes kitaorg? :-) ok meh sini aku cita.. psl ramai gak ah yg bertny.. hihihihi.......


nama dia, ckup la sy kata FAIZAL. belajar kat overseas... Jarak umo? 6 Tahun sajo..... hurm... dia sgt nice.. nice sgt2,... gud looking.. tnggi... kulit itam manis... idung mncung. rmbut lurus.. just niceee!! hahahahha.... kenal dia dr seorg kwn....

after a few days declre dia pon g luar negara..... blaja sana.... ari2 berhubung guna ym. situasi nih berlanjutan la smpai 2thn setgh. then dia blk msia psl dh lama x blk....

JULY 2004... Dia dr KLIA lari dtg TTDI tnpa pengetahuan sy!!! Smpai dpn umah sy dia call sy....
...

faizal : syg, syg katne? abg kat dpn umah syg nih!
aku : (dlm keadaan mamai psl tgh tido) hah? sapa nih? num x save la.. xtau
faizal : chenta anda la syg oi! abg bru smpai dpn umah syg nih.
aku : mana??? (smbil tercari2 kat luar tingkap)
faizal : nih abg tgh lambai kat kete perdana itam nih
aku : jap ayg tuka baju.....

...

aku turun2 trus peluk dia.. salam dia.. kiss tgn dia.. dia kiss dahi aku.. huhuhu.. bahagianya dunia!!!! sgt2 bahagia!!! dia sembang2 x smpai 10minit.. dia mintak kebenaran utk blah psl nk blk bangsar jmp family dia.. then a few days lps tuh aku g mid valley ngn abah n mak... kunun nk usha mainan kat NIKKO shp n ANIME TECH hobby shop... Tp tetiba tserempak dia kat food court!!! Sembang2 jap..... Then mlm tuh kitaorg atur masa utk lepak bersama2...!!!

Waktunya telah tiba.....

4th November 2004...........
Dia dtg naik kete dia.. Perdana Hitam.. ( i like! ).... aku pkai tdung maroon, dress maroon n jean hitam dan juga wedges yg sgt tnggi.... huhuhuhu.. dia pkai baju shirt maroon & black n jeans.... Then dia mintak kebenaran nk g bank.
...

faizal : syg dok lam kete jap. abg g cucuk duit k? lam wallet ader 200 je. x sempat nk cucuk td. takut syg tggu lama.
aku : x pyh la... syg ader 700 nih!! ok la.. ckup r nih......
faizal : nope! u simpan duit tuh..
aku : ok ler......

...

dia pon jln g bank.. lintas jln.... lps draw duit dia dr bank, smbil senyum lambai2 wallet dia kat aku... siap bg flying kiss.... alahai bf aku.. bengong!! smbil lintas jln dia main mata ngn aku, kenyit2 mata la... bg flying kiss la.. aku hanya mampu tergelak dr dlm kete =)) terhibur ngn gelagat bdk2 bengong dia... ms dia nk lintas jln... TIBA-TIBA......

Kete VIOS dtg then...........................................................

...
(my phone is ringing... '013300883** is calling' )

aku : hello......
( terdengar suara org ppuan tua)
ppuan tua : hah! angkat pon.. aku nih mama faizal.. ko mira kannn??
aku : yer aunty..... faizal mcm mana? arituh mira g hosp nk tgk dia. dorg kata ejal dh pndah hosp. dia katne skg aunty.....
ppuan tua : mmg aku pindah kan dia psl xnak bg ko jenguk...!! Aku nk bgtahu nih.. Dia bru meninggal.. Lega la ko kan??? Psl ko la dia mati.. Aku ajak dia kuar shopping sama2 dia xnak. Degil nk jmpa ko! last2 jd mcm nih! ko mmg bwk sial..
aku : ( terkedu ) erm.. ahh.. erm....
ppuan tua : aku xkan bgtahu ko dia kubur bila dan kat mana! aku xnak nnti sial ko kene kat family kitaorg.
(line ended mcm tuh jeeee..)


smpai sekarang sy xtau mana kubur dia... dh mati ke belum ke.. ntah la..... tp apa yg pasti sy sentiasa doakan kesejahteraan dia dan sy syg dia...... semoga tuhan merahmati roh dia / life dia.. aminnn................

No comments:

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget