Pimp My Profile

Tuesday, September 7, 2010

GP & GK

post by::: ♥ºmY­­­¯hEaRt^miNd-sOuLº♥

_assalamualaikum_

HAAAaaa.. tau x ap amaksudnya??? GILA PANGKAT atau GILA KUASA laa! apa lg.. tgh x puas ati nih =))

eyh aku bengkek tol ngn sorg minah nih kat floor. Seorang ppuan yg kepoh! Bajet terbaek la kunun!! Dia pantang ngn aku =))

nk tau ape aku x puas ati ngn dia??? haaaaaa.. meh nk cite...

Aku tau la ko tuh mentor.. tapi mentor je kot.. Lagak tuh x pyh la smpai nk ke OM nye lagak.... naik menyampah aku :)) ader 1 kes aku ingt smpai skg.... Bdk bru nih dpt cust nk delete CMT. N cust dh cuba USSD. BUt still failed. Cust sgt irate. So aku ckp la.. "ok ckp ngn cust awak akan wat. effctve dlm masa 2-24jam". So bdk nih pon buat la....

then aku pon ajar la wat create case n close. then bdk tuh wat. then aku ajar wat kat kenan... dia dr jauh sggup dtg ke tmpat bdk nih kat blue smbil cekak pinggang n muka x puas ati ckp kat aku "eh eh eh apa awak ajjar nih?? nih knp nih??" aku pon ckp "deactve CMT..." tHEN dia raise voice.. "yg wat mcm nih knp? *118# apsal x wat yg tuh?" aku pon ckp la.. "cust irate n insist to stop imdiatly".. then dia bls.. "abeh tuh boleh la wat kat sini?" aku bidas "a'ah mmg buley pon! TL yg ajar sy sebelum nih.. Dan cust dh wat USSD tp still x buley. Kalu x wat mcm nih, ader cara lain ke?"..... dia ckp "wat la kat amdocs!" aku bidas.. "cust insisst nk kita stop skg kot..... dh refer TL. TL pon bg.".. trus dia senyap =))

ALO PPUAN =)) KO KALU DH JD MENTOR TUH X PYH LA NK MERAYAP G TEMPAT LAIN =)) DUDUK JE LA AJAR BDK2 TUH.. AKU LALU SITU JE KOT.. BDK NIH CRI MENTOR DORG XDA..DORG PGIL LA AKU. YG NAK HANIN NGN AKU X TENTU PSL KNP?? EK ELEH! KO INGT KO HEBAT KE?? SUME ORG DOK NGATA KAT KO LA YG KO TUH PERASAN MCM TL =)) PDHAL BIASA JE KOT =)) DAH DAH =)) SEMAK LA ANDA NIH =))

menggatal x hengat =) ) ngn ppuan kemain tengking2 =)) ngn laki kemain lembut gelak2 =)) dh la mata duitan =)) bajet hebat =)) adoyai =)) perasan la ko smpai ke sudah =))

Suda2 la jd manusia KEJI.. SEDIH la anda!

\O/ OUT \O/

No comments:

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget