Pimp My Profile

Tuesday, January 6, 2009

__xder mood__

post by::: ♥ºmY­­­¯hEaRt^miNd-sOuLº♥

_assalamualaikum_

hurm.... xder yang best ari nih... mmg xder mood... sangat2 xder mood.. do not why...
semlm 'A' call.. dia nyanyikan lagu 'CINTA TIGA SEGI', 'DUKA DALAM RINDU' dan 'BILA RINDU'... Touching sgt!!!
Hirm... Best sgt semlm.. Dia wat umai gelak kaw2 masa dia nyanyi lagu suara kekasih.. part dia wat suara cm david mmg umai terbahak2..
Thnkx abg 'A' coz bg umai ketawa... semlm mmg pon bad day....
Semlm byk siak aku msg ngn abg ouk.. hahaha.... dah tu pagi td dean msg.. kekeke... hurm.....
ari nih mcm nk g karok.. semlm ajak abg ouk... tapi xtau l aku lepas ke tak.. huhuhu... abg ouk konpem tgh tido lagi nih...
kang la aku tny abah konpemkan....
tensen la 2 3 ari nih.. baru permulaan thun baru dh disaster dtg.. uhuhuhu
xpelah..maybe ader hikmah.... alhamdulillah.. semoga aku berjaya tempuhi dgn jayanya dan all my plans for this year akan berjalan dgn lancarnya....
--tgh dgr lagu 'CINTA TIGA SEGI'.... dgr coz tingat abg 'A'... hihihihi.. hurm semlm abg 'A' ckp dia tgh jln pojek bsr.. semoga berjaya ea? umai sntiasa doakan yang terbaik kat sume org yg umai syg... n nk tunang ea bln 7.. aminnnnnnn...... semoga anda bahagia.. kekeke

__out__

No comments:

Mind Theraphy - feed me!

Twitter Bird Gadget